Praktisch

Om je aan te melden kun je het aanmeld formulier invullen of een e-mail sturen, ga naar contact >

Momenteel is er geen wachttijd, en kunnen we na je aanmelding een intake gesprek inplannen.

Mijn tarief per sessie is € 110,- per uur. Een sessie duurt meestal een uur, tenzij anders overeen gekomen. Mijn diensten vallen onder de onvergoede zorg, zijn btw vrij en worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Er is geen verwijzing door je huisarts nodig.
  • Er is geen wachtlijst
  • Er komt geen diagnose in je dossier
  • Het eigen risico wordt niet aangesproken
  • Ik kan beter maatwerk leveren doordat ik minder vast zit aan protocollen en administratieve rompslomp.

Werkgevers zijn vaak bereid om (mee) te betalen. Ga dus vooral in overleg met je organisatie als je psychische klachten hebt.

Alle therapieën die ik aanbied (behalve Psilotherapie), kunnen ook via beeldbellen gedaan worden. Soms is het niet mogelijk om hier naar toe te komen, bijvoorbeeld als  iemand ver weg woont of het gewoon niet uitkomt in de planning. Dan kan een  sessie via beeldbellen een uitkomst bieden. Zelfs EMDR kan tegenwoordig prima via het scherm.

Ik heb een praktijk aan huis met een eigen opgang. Het huis staat vrij, heeft een natuurlijk vormgegeven tuin en de omgeving is zeer rustig te noemen. Je begeeft je midden in de natuur en het is een uitgelezen kans om na de sessie even een wandeling in de uiterwaarden te maken.

Als een afspraak niet door kan gaan, is het prettig als je dit bijtijds aangeeft. Wanneer een afspraak meer dan 48 uur van tevoren afzegt wordt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer je korter tevoren afzegt, of een afspraak vergeet, worden wel kosten in rekening gebracht.

Privacy is heel belangrijk, ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier mijn privacy statement >